Košík 0 CZK 0 Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč

RAVE SLR x MAAP

Datum: 8.6. 2023

Wilier nás čas od času potěší u některých vybraných kol a rámových sad limitovanou edicí lakování. Tentokrát ve spojení se značkou MAAP.


Spolupráce s renomovanou značkou cyklistického oblečení MAAP dodává kolu Rave SLR edice UNBND nádech stylu a exkluzivity. Celý koncept vzniknul k příložitosti doposud nejzámnějšího a nejprestižnějšího gravel závodu UNBOUND Gravel, který se každoročné koná ve Spojených státech. A kdo bude sedlat tento nádherný stroj v letošním ročníku? Nebude to nikdo jiný než gravelový specialista reprezentující značku Wilier - Ivar Slik.

 


Styl lakování MAAP, klade důraz především na oddanost značky k estetice a výkonu. Partnerství představuje spojení vášně s technickými znalostmi a vytváří tak jedinečné mistrovské dílo, které je přeneseno pomocí laku na kolo. Limitovaná edice kola RAVE SLR UNBND shrnuje příběhy cyklistů, kteří čelí náročným podmínkám této soutěže a nacházejí uspokojení uprostřed deště a bláta. Toužíte-li po off-roadovém dobrodružství, Rave SLR UNBND vám může tento zážítek zajistit. Jste připraveni přijmout výzvy nekonečných stěrkových a nezpevněných cest a zažít tak pravou podstatu kola Rave SLR UNBND?

Zaujalo vás tohle kolo? Je možné si jej u nás objednat! Neváhejte nás kontaktovat, stačí kliknout ZDE.