Košík 0 CZK 0 Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč

Silnice nebo gravel? Je to na vás!

Je RAVE SLR více silniční nebo více gravelové kolo? Tato otázka zaznívá velmi často. A pravdou je, že jednoznačná odpověď neexistuje, protože kolo je zkrátka obojím. Už od samotného počátku byl vývoj kola koncipován tak, aby rámová sada byla schopna fungovat jako gravelová i silniční. "Zaměření" kola si pak zvolíte vy, a to výběrem gravelové nebo silniční specifikace.


Gravelová specifikace - kolo je vybaveno gravelovou sadou (SRAM XPLR, Shimano GRX Di2, Campagnolo EKAR, a dalšími ..), osazeno zapletenými koly s větší vnitřní šířkou a širším pláštěm s hrubším vzorkem. Dalším podstatným prvkem jsou gravelová řídítka J-BAR, která jsou oproti typickým silničním řídítkům šírší, disponují kratším představcem a pozitivním úhlem sklonu. S tímto set-upem bude posez na kole vzpřímenější a kratší, tudíž budete mít nad kolem snažší kontrolu v těžším terénu.





Silniční specifikace - kolo je vybaveno silniční sadou (Shimano ULTEGRA DI2, SRAM FORCE 2x12, a dalšími ...), klasickými silničními výplety s vnitřní šířkou do 21 mm a hladkými rychle odvalujícími plášti. Řídítka jsou zde použita silniční ZERO BAR, která mají užší úchop a negativní úhel sklonu. V této specifikace bude posez na kole více sportovní a aerodynamický, zkrátka jak na čistokrevném silničním kole.