Košík 0 CZK 0 Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč

Přednosti kola ZERO SL

O modelu ZERO SL můžeme říci, že je cenově dostupnějším "bratrem" závodního speciálu ZERO SLR. Jaké jsou přednosti tohoto kola?

Speciální "na míru šitá" sedlová trubka a expandér


Model 0 SL disponuje speciální sedlovou trubkou vyrobenou na míru pouze pro tento model. Sedlová trubka má štíhlý tvar a kulaté hrany pro zachování skvělé aerodynamiky. Je dostupná ve dvou provedeních, a to s offsetem 15 nebo 0 mm. Sedlová trubka je v rámu uchycena pomocí expandéru, který se nachází v horní rámové trubce a nijak tak nenarušuje estetiku a aerodynamiku modelu.



Integrace kabeláže a snadná údržba

Všechny kabely (elektronické i mechanické) jsou vedeny vnitřkem rámu. S novým představcem Stemma SL lze kolo bezproblémově sestavit, udržovat nebo měnit pozice řídítek, aniž byste je museli sundávat. Čistě a elegantně vypadající kolo tak nutně neznamená, že složité na údržbu.


Asymetrická zadní stavba


Přenos výkonu na zadní kolo je zásadní a nesmí být ničím negativně ovlivňován, jen tak je možné docílit efektivního přenosu síly jezdce. Model ZERO SL proto disponuje asymetrickou zadní stavbou se sedlovou vzpěrou v mírně ostřejším úhlu. Toto řešení zabraňuje bočním oscilacím v důsledku výkonu vyvíjeného cyklistou na řetěz.