Košík 0 CZK 0 Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč

URTA SLR a její silné stránky

URTA SLR představuje špičkový XC speciál s důrazem na špičkové jízdní vlastnosti a nízkou hmotnost.

URTA SLR tvoří vrchol evoluce horských kol Wilier Triestina. Špičkové kolo vyrobené tak, aby poskytovalo ty nejlepší možné pocity z jízdy. Rám byl navržen pro poskytování extrémně vysoké úrovně trakce a stability. Díky své spolehlivosti a efektivitě je to nejlepší kolo pro ty, kteří usilují o špičkový výkon na náročných tratích XCO a XCM.



Krátká zadní stavba v kombinaci s úhlem řízení 69° činí kolo kompaktním, rychlým, vyváženým a zlepšuje výkon jezdce jak v nejstrmějších stoupáních, tak i v technických sjezdech. Rám byl navržen tak, aby získal co nejvyšší trakci a vynikající odezvu na řízení. Kolo URTA SLR nabízí působivý poměr hmotnosti a tuhosti, kterou nejvíce pocítíte u zrychlení. Velkým bonusem vyplývajícím z této geometrie je možnost uchycení dvou držáku na lahev.



Stejně jako u všech ostatních špičkových modelů ze silniční řady, tak i URTA SLR je vybavena lehkými karbonovými řídítky s integrovaným představcem. Jedná se o řešení, které umožňuje snížit celkovou hmotnost kola za zvýšení tuhosti. Řídítka z karbonu také umožňují lepší absorpci vibrací, čímž se snižuje fyzická únava pro jezdce.



Všechny bowdeny od řadicích pák, brzd až po tlumiče jsou plně integrovány v rámu. V rámu je rovněž možnost integrovaného vedení bowdenu pro teleskopickou sedlovku. Kromě zachování čistého a elegantního designu kola, poskytuje integrovaná kabeláž také adekvátnější ochranu zařízení.